Har du en familie som elsker taco? Da er det kanskje på tide for dere å prøve en ny variant. Det hjelper vi gjerne med, for vi har laget en fantastisk oppskrift med inspirasjon fra amerikansk matlaging. Vi bygger tacoene våre med myke tortillas, Cajun-krydret kjøttdeig, spicy BBQ saus, coleslaw med aioli og lime, hakkede tomater og syltet rødløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
2.5 g
Tex-Mex
1 stk
Gulrot
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløk
½ stk
Lime
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Tomat
20 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
250 g
Kjøttdeig av storfe og svin
½ ts
Sukker (steg 1)
¼ ts
Salt (steg 1)
½ ts
Salt (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
2 ss
Vann (steg 5)
Har du ikke mikrobølgeovn, sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Finhakk rødløk.
Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.
Bland rødløk, limesaft [1/2 ss | 1 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Sett til side til servering.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Grovhakk tomat.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig og Ay Cajun-ba i 4-5 min, til brunet.
Tilsett gulrot og salt [1/2 ts | 1 ts], og stek i ytterligere 1 min.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rødt.
I mellomtiden, varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnene i 4-5 min.
Bland aioli [1/2 pakke, 2P] og saft fra resterende limebåter i en skål. Rør inn spisskål og salt [1/4 ts | 1/2 ts].
Bland BBQ-saus, Tex-Mex [1/2 pakke, 2P] og vann [2 ss | 4 ss] i en liten skål.
Sett frem alt på bordet.
Fyll tortillabrød med kjøttdeig og drypp over BBQ-saus.
Fyll på med coleslaw, hakkede tomater og syltet løk.