Kjapp bulgogi vegetardeigbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kjapp bulgogi vegetardeigbowl

Kjapp bulgogi vegetardeigbowl

med frisk pak choi og gulrotsalat

Bulgogi er koreansk og betyr «kjøtt tilberedt over åpen flamme», men i dag skal vi lage en vegetarisk versjon av retten. Hovedrollen er det vår populære vegetardeig med BBQ-saus og sriracha som spiller. Vi serverer også en like populær og velbalansert pak choi-salat med lime, gulrot, sesamfrø og chili. I tillegg vil ris og vår fyldige asiatiske majones sørge for at alle til bords blir mette og fornøyde!

Tags:
Vegetar
Sterk
Melkefri
Rask
Superrask
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sesam
Bygg
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

10 g

Sriracha

150 g

Jasminris

½ g

Chiliflak

1 stk

Gulrot, Julienne

50 g

Vegansk asiatisk majones

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sesam)

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Pak choi

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Hvete, Bygg, Nøtter, Gluten, Spelt, Kamut, Peanøtter, Havre, Rug)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Olje til salat

½ ss

Olje til steking

1 ss

Ketchup til saus

2 ss

Vann til saus

¼ ts

Sukker til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier781 kcal
Energi (kj)3269 kj
Fett36.7 g
Mettet fett4.2 g
Karbohydrater87.8 g
Sukker18.6 g
Protein24 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern fra varmen.

Lag pak choi-salat
2

I mellomtiden, grovhakk pak choi.

Skjær lime i to.

Bland pak choi, gulrot, sesamfrø, salt, olivenolje, chiliflak, sukker og en stor skvett limesaft i en stor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig i 4-5 min, eller til lett brunet.

Senk varmen til middels. Tilsett soyasaus, BBQ-saus, sriracha, ketchup og vann. Bland godt.

Kok i 1-2 min, eller til det begynner å tykne.

TIPS: Tilsett sriracha etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Legg vegetardeig over.

Legg pak choi-salat på siden.

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image