Har du barn som elsker ost og nuggets? Da bør du absolutt introdusere dem for denne fantastiske oppskriften som kombinerer favorittene. Deilig sprø ostenuggets serveres med hjemmelagde pommes frites. Spennende tilbehør inkluderer en både søt og syrlig mango-coleslaw med aioli, gressløk og sitronsaft, samt krydret srirachamajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
1 pose
Gressløk
250 g
Halloumi
(Inneholder Melk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
1 stk
Gulrot
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
½ stk
Sitron
½ stk
Mango
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 stk
Egg (steg 3)
3 ss
Hvetemel (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter til tynne pommes frites.
Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.
Skrell mango [1/2 stk, 2P] og skjær i 1 cm biter.
Finhakk gressløk.
Del sitron [1/2 stk, 2P] i to.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skjær halloumi i 3 x 3 cm biter (4 per person).
Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.
Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.
Tilsett hvetemel [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken.
Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.
Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje [1 ss | 2 ss]. Bak i ovnen i 10 min, eller til gyllen.
I mellomtiden, bland strimlet salat, gulrot, mango, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.
Anrett sprøstekt halloumi, søt coleslaw og pommes frites på tallerkener.
Server srirachamajones på siden.