Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Gulrot
4 g
Hvitløksflørt
150 g
Kålblanding
20 g
Asiatisk dressing
(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Lime
20 g
Peanøtter
1 pose
Koriander
200 g
Halloumi
1 stk
Vårløk
½ stk
Rød chili
1 stk
Agurk
2 stk
Egg (steg 2)
6 ss
Hvetemel (steg 2)
Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].
Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande, det er mye lettere.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.
Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.
Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.