topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumilapper

Halloumilapper

med kålsalat, asiatisk dressing og chili

Tags:
One Pan
Rask
Vegetar
Allergener:
Soya
Gluten
Hvete
Sesam
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Gulrot

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Kålblanding

20 g

Asiatisk dressing

(Inneholder Soya, Gluten, Hvete, Sesam)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

1 stk

Lime

20 g

Peanøtter

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

1 stk

Vårløk

½ stk

Rød chili

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier819 kcal
Energi (kj)3426 kj
Fett50.91 g
Mettet fett18.9 g
Karbohydrater46.31 g
Sukker16.3 g
Protein38.78 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].

Bland halloumi
2

Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande, det er mye lettere.

Stek lapper
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

Bland kålsalat
4

Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.

Bland asiatisk majones
5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.

Server
6

Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.