topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kyllingsalat Nicoise

Kyllingsalat Nicoise

med egg og majonesdressing (Obs! Egg medfølger ikke)

Tags:
Rask
Allergener:
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

75 g

Grønne bønner

300 g

Strimlet kyllingbryst

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Salat

1 stk

Gulrot

2 stk

Tomat

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Hvitløksflørt

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier653 kcal
Energi (kj)2732 kj
Fett25.24 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater57.83 g
Sukker13.3 g
Protein50.33 g
Natrium0.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok poteter & bønner
1

Forvarm ovnen til 220°/200°C (varmluft). Kok opp lettsaltet vann* i en gryte. Del poteter i to og kok i 10-12 min, eller til de lett kan skjæres over med en kniv. Halver grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og tilsett dem i gryten når det gjenstår 1-2 min av koketiden. Hell vannet fra. Skyll poteter og bønner i kaldt vann og ha tilbake i gryten. Smak til med en klype salt* og pepper*. Sett til side.

Stek kylling i ovnen
2

Bland kyllingstrimler, Middelhavsdrøm, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* på en bakeplate med bakepapir. Stek i ovnen i 10-12 min.

Kok egg
3

Kok opp vann* i en liten gryte. Kok egg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min for bløtkokt. Hell vannet fra og fyll gryten med kaldt vann*. Skrell egg, del i to og sett til side.

Forbered grønnsaker
4

Skjær sjalottløk i tynne skiver. Grovhakk salat. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær tomat i 2 cm båter.

Bland salat
5

Bland majones, Hvitløksflørt, en skvett vann*, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper* i en stor bolle. Tilsett poteter, bønner og resten av alle grønnsakene. Bland forsiktig sammen.

Servér
6

Anrett salat i skåler. Topp med kylling og kokte egg. Krydre egg med en klype salt* og pepper* før servering.