Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
75 g
Grønne bønner
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Salat
1 stk
Gulrot
2 stk
Tomat
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
4 g
Hvitløksflørt
2 stk
Egg (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 5)
Forvarm ovnen til 220°/200°C (varmluft). Kok opp lettsaltet vann* i en gryte. Del poteter i to og kok i 10-12 min, eller til de lett kan skjæres over med en kniv. Halver grønne bønner [1/2 pakke, 2P] og tilsett dem i gryten når det gjenstår 1-2 min av koketiden. Hell vannet fra. Skyll poteter og bønner i kaldt vann og ha tilbake i gryten. Smak til med en klype salt* og pepper*. Sett til side.
Bland kyllingstrimler, Middelhavsdrøm, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* på en bakeplate med bakepapir. Stek i ovnen i 10-12 min.
Kok opp vann* i en liten gryte. Kok egg* [2 stk | 4 stk] i 7-8 min for bløtkokt. Hell vannet fra og fyll gryten med kaldt vann*. Skrell egg, del i to og sett til side.
Skjær sjalottløk i tynne skiver. Grovhakk salat. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær tomat i 2 cm båter.
Bland majones, Hvitløksflørt, en skvett vann*, salt* [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper* i en stor bolle. Tilsett poteter, bønner og resten av alle grønnsakene. Bland forsiktig sammen.
Anrett salat i skåler. Topp med kylling og kokte egg. Krydre egg med en klype salt* og pepper* før servering.