Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Løk
1 stk
Hvitløk
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
½ pakke
Svarte bønner
4 g
Grønnsaksbuljong
1 stk
Paprika
170 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
50 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
340 g
Chorizo-pølse
(Inneholder Melk)
2 stk
Tomat
5 g
Tex-Mex
½ pose
Koriander
8 dl
Vann (steg 2)
etter behov
Sukker (steg 4)
½ dl
Vann (steg 4)
Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk løk. Skjær tomat og paprika i 2 cm store biter. Hell vannet av svarte bønner [1/2 pakke, 2P]. Skjær chorizo i 1 cm tynne skiver.
Kok opp en kjele med vann* [8 dl | 16 dl]. Tilsett bulgur og buljong og kok i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og legg bulgur tilbake i kjelen.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek chorizo, hvitløk, løk, tomat og paprika i 3-4 min.
Senk varmen til stekepannen til middels og tilsett svarte bønner, hakkede tomater, vann* [1/2 dl | 1 dl], soyasaus [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, en klype sukker*, salt* og pepper* og småkok i 5 min.
Grovhakk koriander [1/2 pose, 2P].
Fordel bulgur på en side og chorizogryte på den andre siden av dype tallerkener. Topp med revet mozzarella og koriander.