Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Ingefær
2 stk
Gulrot
½ stk
Lime
150 g
Reker
(Inneholder Skalldyr)
125 ml
Kokosmelk
30 g
Rød karripasta
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Vårløk
1 g
Chiliflak
1 stk
Pak choi
150 g
Mie-nudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 ts
Sukker (steg 3)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær. Riv limeskall og skjær lime i båter. Skjær pak choi i fire deler. Skjær gulrot (uskrellet) i 3 cm lange tynne staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk reker.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot i 3-4 min, inntil myk. Tilsett pak choi og ingefær, og stek i 2 min. Tilsett hvitløk, sitronskall og karripasta og kok i 1 min under omrøring.
Senk til middels varme og tilsett kokosmelk [½ stk, 2P], soyasaus [½ pose, 2P], sukker* [1 ts | 2 ts] og reker. Kok opp og la koke i 3-4 min under omrøring. VIKTIG: Rekene er ferdige når kjøttet er hvitt og matt. Ta stekepannen av komfyren.
Kok opp lettsaltet vann* i en kjele. Tilsett nudler og kok i 1-2 min, eller inntil myke. Hell vannet fra og skyll nudler under kaldt vann*. TIPS: Vannet i kjelen burde være like salt som sjøvann.
Bland ferdige nudler med karri i stekepannen. Tilsett limesaft [½ stk | 1 stk]. Krydre med salt* og pepper*.
Anrett nudler og rød karri i skåler. Press limesaft over fra resterende limebåter. Pynt med vårløk.