topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt halloumi

Ovnsbakt halloumi

med ratatouille, persille og bulgur

Tags:
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Squash

½ stk

Aubergine

1 stk

Paprika

2 stk

Tomat

1 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

½ stk

Rosmarin

2 g

Middelhavsdrøm

200 g

Halloumi

85 g

Bulgur

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 pose

Bladpersille

pose

Kruspersille

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier577 kcal
Energi (kj)2415 kj
Fett25.8 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater42.59 g
Sukker13.7 g
Protein33.13 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Ildfast form
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P], aubergine [½ st, 2P], paprika og tomat i 2 cm terninger. Skjær rødløk i 1 cm båter. Plukk og finhakk rosmarinblader [1/2 stk, 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Bland grønnsaker, rosmarin, hvitløk, Mamas favoritt, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en ildfast form. Bak i ovnen i 20-25 min. Vend grønnsakene når halve tiden har gått. 


Bak halloumi
2

Gni halloumi med Middelhavsdrøm [½ stk, 2P]. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek halloumi i 1 min på hver side, eller inntil brunet. Overfør til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 15-17 min. 


Kok bulgur
3

Kok opp lettsaltet vann* [4 dl | 8 dl] i en kjele. Tilsett bulgur og kok i 9-10 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra så det kun er bulgur igjen i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann. 


Forbered grønnsaker
4

Grovhakk persille og oliven. 


Bland bulgur
5

Bland ferdig bulgur med persille (spar litt til pynt), en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i kjelen. Skjær ferdig halloumi i tynne skiver. 


Servér
6

Anrett bulgur i skåler. Topp med bakte grønnsaker, oliven og halloumi. Pynt med resterende persille.