Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Squash
½ stk
Aubergine
1 stk
Paprika
2 stk
Tomat
1 stk
Rødløk
2 stk
Hvitløk
½ stk
Rosmarin
2 g
Middelhavsdrøm
200 g
Halloumi
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 pose
Bladpersille
pose
Kruspersille
4 g
Mamas Favoritt
(Inneholder Egg)
4 dl
Vann (steg 3)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær squash [½ stk, 2P], aubergine [½ st, 2P], paprika og tomat i 2 cm terninger. Skjær rødløk i 1 cm båter. Plukk og finhakk rosmarinblader [1/2 stk, 2P]. Press eller finhakk hvitløk. Bland grønnsaker, rosmarin, hvitløk, Mamas favoritt, en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en ildfast form. Bak i ovnen i 20-25 min. Vend grønnsakene når halve tiden har gått.
Gni halloumi med Middelhavsdrøm [½ stk, 2P]. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek halloumi i 1 min på hver side, eller inntil brunet. Overfør til et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 15-17 min.
Kok opp lettsaltet vann* [4 dl | 8 dl] i en kjele. Tilsett bulgur og kok i 9-10 min, eller inntil ‘al dente’. Hell vannet fra så det kun er bulgur igjen i kjelen. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.
Grovhakk persille og oliven.
Bland ferdig bulgur med persille (spar litt til pynt), en stor skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i kjelen. Skjær ferdig halloumi i tynne skiver.
Anrett bulgur i skåler. Topp med bakte grønnsaker, oliven og halloumi. Pynt med resterende persille.