Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Grønnkål
300 g
Poteter
1 stk
Rødbete
1 stk
Pastinakk
2 stk
Gulrot
1 pakke
Gresskarkjerner
250 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ stk
Sitron
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skrell poteter, rødbeter, gulrot og pastinakk, og skjær i 2 cm store terninger.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir og bland med en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*. Bak i 20-25 min, eller til gyldne.
Legg laksen på et stekebrett med bakepapir. Krydre begge sider med en klype salt* og pepper*. Pensle med en skvett olivenolje*. Bak i ovnen i 10-12 min, eller til gjennomstekt. TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.
Når rotfruktene har 10 min igjen, tilsett over grønnkål og gresskarkjerner til stekebrettet og rør godt.
Skjær sitron i båter. Bland majones, aioli og en skvett sitronskall i en skål og krydre med salt* og pepper*.
Fordel ovnsbakte rotfrukter på tallerkener, toppet med laks. Server sitronmajones på siden.