Panert svinekjøtt med amerikansk coleslaw og jalapeno
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Svin ytrefilet
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder Gluten, Hvete)
4 g
Panamat
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
(Kan inneholde Selleri)
1 boks
Mais
1 stk
Jalapeno
1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot, lilla
1 stk
Vårløk
½ pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 stk
Egg (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
2 ss
Hvetemel (steg 2)
½ ts
Salt (steg 4)
Grovhakk agurk. Skjær vårløk i tynne skiver. Fjern frøene og finhakk jalapeno. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Hell væsken av mais. Skjær svinekjøtt i to like store stykker (1 per person) på et eget skjærebrett.
Hell mel* [2 ss | 4 ss] i en dyp tallerken. Visp egg* [1 stk | 2 stk] i en ny dyp tallerken. Bland Panamat, panko, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en tredje tallerken. Dypp svinekjøtt først i mel*, deretter i egg* og til slutt i pankoblandingen.
Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør svinekjøtt til en tallerken med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje. TIPS: Tilsett mer olivenolje i stekepannen om kjøttet fester seg. Stek kjøttet i flere omganger om nødvendig.
Bland mais, agurk, revet gulrot, strimlet salat, rømme [1/2 pakke, 2P], jalapeno, halvparten av vårløken og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en stor skål. Krydre med en klype pepper*. TIPS: Bruk mindre jalapeno om du ikke liker sterk mat.
Skjær panert svinekjøtt i tynne skiver.
Anrett amerikansk coleslaw og panert svinekjøtt på tallerkener. Strø over resterende vårløk.