Panert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert svinekjøtt

Panert svinekjøtt

med amerikansk coleslaw og jalapeno

Panert svinekjøtt med amerikansk coleslaw og jalapeno

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Sterk
Proteinrik
Under 50g karbo
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Panamat

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 boks

Mais

1 stk

Jalapeno

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot, lilla

1 stk

Vårløk

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

½ ts

Salt (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier534 kcal
Energi (kj)2235 kj
Fett19.1 g
Mettet fett5.7 g
Karbohydrater39.8 g
Sukker13 g
Protein48.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Grovhakk agurk. Skjær vårløk i tynne skiver. Fjern frøene og finhakk jalapeno. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Hell væsken av mais. Skjær svinekjøtt i to like store stykker (1 per person) på et eget skjærebrett.

Paner kjøtt
2

Hell mel* [2 ss | 4 ss] i en dyp tallerken. Visp egg* [1 stk | 2 stk] i en ny dyp tallerken. Bland Panamat, panko, salt* [1/4 ts | 1/2 ts] og en stor klype pepper* i en tredje tallerken. Dypp svinekjøtt først i mel*, deretter i egg* og til slutt i pankoblandingen.

Stek kjøtt
3

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør svinekjøtt til en tallerken med kjøkkenpapir for å fjerne overflødig olje. TIPS: Tilsett mer olivenolje i stekepannen om kjøttet fester seg. Stek kjøttet i flere omganger om nødvendig.

Bland coleslaw
4

Bland mais, agurk, revet gulrot, strimlet salat, rømme [1/2 pakke, 2P], jalapeno, halvparten av vårløken og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en stor skål. Krydre med en klype pepper*. TIPS: Bruk mindre jalapeno om du ikke liker sterk mat.

Skjær svinekjøtt
5

Skjær panert svinekjøtt i tynne skiver.

Server
6

Anrett amerikansk coleslaw og panert svinekjøtt på tallerkener. Strø over resterende vårløk.