topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto naanizza

Prosciutto naanizza

med oliven, tomat og frisk basilikum

Tags:
Rask
Mat på fat
Lett å lage
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

4 stk

Naanbrød

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

50 g

Revet mozzarella

(Inneholder Melk)

40 g

Kalamataoliven

½ pose

Basilikum

50 g

Prosciutto

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier976 kcal
Energi (kj)4082 kj
Fett32.49 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater128.58 g
Sukker18.6 g
Protein35.17 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett ovnen på 240/220°C (varmluft). Skjær rødløk og tomat i tynne skiver.

Forbered naan
2

Plasser naanbrød på et stekebrett med bakepapir. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. Fordel hakkede tomater, hvitløk og løk [½ stk, 2P] på brødene, krydre med en klype salt* og pepper*. Fordel mozzarella, rødløk og tomat mellom brødene.

Stek naanpizza
3

Stek naanpizza i ovnen i 10-12 min, eller inntil brødet er gyllent. TIPS: Følg nøye med, de kan fort bli brune i ovnen!

Forbered grønnsaker
4

Grovhakk oliven. Plukk basilikumblader [½ stk, 2P]

Forbered prosciutto
5

Riv prosciutto i 3 cm stykker.

Servér
6

Anrett oliven, prosciutto og basilikumblader på pizza. Skjær i stykker og servér.