Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.
Det japanske kjøkkenet er en vinner når det kommer til fremheving av naturlig smak, derfor skal vi i denne retten kombinere vår populære veganske pulled beans med klassiske japanske ingredienser. Vi serverer dampet ris, pannestekt wokblanding og ingefær, pulled beans og den klassiske teriyakisausen. Vi pynter og topper med cashwenøtter og svart sesammajones. Raskt og enkelt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Jasminris
200 g
Wokblanding
1 stk
Ingefær
240 g
Pulled beans
(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)
75 g
Teriyakisaus
(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)
20 g
Cashewnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Bygg, Havre, Peanøtter, Rug, Sesam, Spelt, Hvete)
50 g
Svart sesammajones
(Inneholder Sennep, Soya, Gluten, Hvete, Sesam, Egg)
1 stk
Gulrot
3 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
1 dl
Vann (steg 5)
Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Sett på lokk, senk varmen til middels lav og la putre i 12 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
Riv ingefær (uskrelt) fint.
Skjær gulrot (uskrelt) i tynne halvmåner.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek wokblanding og gulrot i 3-4 min, eller til mykt.
Tilsett pulled beans og stek videre i 3-4 min.
Tilsett ingefær [2 ts | 4 ts] og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Senk varmen til middels og tilsett teriyakisaus og vann [1 dl | 2 dl]. Bland godt.
Smak til med salt og pepper.
Anrett ris i skåler og topp med pulled beans og grønnsaksteriyaki.
Pynt med cashewnøtter og topp med en klatt svart sesammajones.