topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soltørket tomat-rigatoni

Soltørket tomat-rigatoni

med frisk ruccola og sprø pangrattato

Pasta rigatoni er kjent for å være en ekte sausetyv, og du kan glede deg til et fyldig og mettende måltid i kveld. Vi lager en herlig saus med squash, soltørket tomat, oregano, fløte, cherrytomater og vår egen krydderblanding som vi kaller Mamas Favoritt. Vi topper med sprø pangrattato, fersk rucola og revet ost.

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Egg
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

50 g

Soltørkede tomater

125 g

Cherrytomater

1 stk

Squash

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Mamas Favoritt

(Inneholder Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

40 g

Ruccola

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 pose

Oregano

12.5 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ts

Salt (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier683 kcal
Energi (kj)2856 kj
Fett29.1 g
Mettet fett15.3 g
Karbohydrater81.2 g
Sukker13.3 g
Protein21.3 g
Natrium424.4 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann. 

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand. 

Lag pangrattato
2

I mellomtiden, smelt smør [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist panko [1/2 pakke, 2P] i 3-4 min, eller til gyllent og sprøtt. Krydre med en klype salt og pepper, og sett til side.

Grovhakk soltørkede tomater, squash og oregano.

Skyll ruccola.

Bland sammen
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i samme stekepanne brukt til panko på middels høy varme.

Tilsett squash, soltørkerede tomater, oregano og Mamas Favoritt. Stek i 2-3 min.

Rør inn pastavann, matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, cherrytomat, salt [1/2 ts | 1 ts], en klype pepper og sukker [1/4 ts | 1/2 ts]. La putre i 1-2 min, eller til tyknet.

Rør inn pasta når den er ferdigkokt.

TIPS: Tilsett mer pastavann om sausen føles for tykk.

Server
4

Anrett pasta i skåler. 

Topp med pangrattato, ruccola og finrevet ost.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image