Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
75 g
Brokkolini
25 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Jasminris
4 g
Grønnsaksbuljong
½ stk
Ingefær
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
40 g
Søt chilisaus
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Rødløk
3 dl
Vann (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl] og grønnsaksbuljong. Tilsett ris, rør godt og sett lokk på. Senk til lav varme og kok i 12 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile til servering.
Skjær gulrot til 0,5 cm store strimler. Skjær rødløk i tynne skiver. Skjær brokkolini til 3 cm store biter. Finhakk hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P]. Grovhakk koriander. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 2 cm store biter.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek gulrot, rødløk og brokkolini i 3-4 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min.
Bland søt chilisaus, soyasaus, ingefær og en stor skvett limesaft. Krydre grønnsakene med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål med lokk for å holde varmen.
Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 4-5 min. Tilsett søt chilisaus de siste 30 sek, og rør godt.
Fordel ris og grønnsaker på tallerkener. Topp med svinekjøtt og koriander. Server limebåter på siden.