Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rømme
(Inneholder Melk)
1 pakke
Kikerter
4 g
Grønnsaksbuljong
1 pose
Bladpersille
7.5 g
Dukkah-godt
(Inneholder Sesam, Sennep)
85 g
Bulgur
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 pose
Mynte
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
200 g
Halloumi
1 stk
Sitron
1 ss
Olivenolje (steg 1)
4 dl
Vann (steg 1)
Kok opp en gryte med vann* [2 dl | 4 dl]. Forvarm ovnen til 220°C/ 200°C (varmluft). Skyll kikerter i kaldt vann* i en sil. Bland kikerter, Dukkah [½ pakke, 2P], olivenolje* [1 ss | 2 ss] og en klype salt* og pepper*. Fordel kikerter på en bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 10-12 min.
Tilsett bulgur og grønnsaksbuljong i gryten med kokende vann. Kok i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell vann fra, så det kun er bulgur igjen i gryten. Sett til side med lokk.
Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 3-4 min på hver side.
Skjær agurk og tomat i 1 cm tykke terninger. Finhakk persille (med stilk). Bland agurk, tomat, bulgur og en smule olivenolje* med en klype salt* og pepper* i en bolle.
Skjær sitron i to. Bland persille, creme fraiche og en smule sitronsaft med en klype salt* og pepper* i en liten skål. Finhakk mynte [½ pose, 2].
Anrett tabboulehsalat på tallerkener. Topp med kikerter, halloumi, persilledressing og mynte.