Tortelloni puttanesca med sterk tomatsaus og kalamataoliven
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Sjalottløk
1 stk
Hvitløk
1 stk
Paprika
40 g
Kalamataoliven
1 stk
Squash
2 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
½ g
Chiliflak
300 g
Tortelloni med ricotta og spinat
(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
20 g
Italiensk hardost, flak
(Inneholder Melk)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Sukker (steg 4)
Kok opp en stor kjele med saltet vann*. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm store biter. Grovhakk kalamataoliven. Skjær squash i 2 cm store biter. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og squash i 2-3 min, til møre. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett sjalottløk og hvitløk og stek i ca. 1 min, til blanke.
Tilsett Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], worcestersaus, oliven, hakkede tomater, sukker* [¼ ts | ½ ts] og en stor klype chiliflak til stekepannen. Småkok i 3-5 min. TIPS: Bruk mindre chiliflak hvis du ikke liker sterk mat
Kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og tomatsaus i kjelen. Rør inn spinat og bland i 1 min, til spinaten mykner. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.
Anrett tortelloni puttanesca i dype tallerkener. Topp med italiensk hardost. Strø over en ekstra klype chiliflak om ønskelig.