Vegetariske teriyaki-strimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske teriyaki-strimler

Vegetariske teriyaki-strimler

med udon nudler og salte peanøtter

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Prøv denne raske og spennende teriyakiretten med veganske strimler, gulrot og pak choi. I tillegg blander vi inn ingefærpasta og udon nudler. Retten pyntes med saltede peanøtter, et dryss chiliflak for den som ønsker det og limebåter for en frisk og syrlig finish. En rett som løfter deg opp etter en lang dag!

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Rask
Plantebasert
Vegetar
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Veganske strimler

(Inneholder Soya)

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

2 stk

Hvitløk

½ stk

Lime

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

75 g

Teriyakisaus

(Inneholder Gluten, Hvete, Soya)

½ g

Chiliflak

10 g

Ingefærpasta

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 3)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier615 kcal
Energi (kj)2573 kj
Fett14.5 g
Mettet fett2 g
Karbohydrater82.9 g
Sukker20.1 g
Protein30.3 g
Natrium225 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp saltet vann i en kjele.

Del løk i to og skjær i tynne skiver.

Skjær gulrot (uskrelt) i staver.

Grovhakk pak choi.

Finhakk eller press hvitløk. 

Kok nudler
2

Kok nudler i 4-6 min, eller til møre.

Spar litt nudelvann [1 dl | 2 dl] i en kopp, og hell ut resten av vannet.

Skyll nudler under kaldt vann.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Stek grønnsaker
3

I mellomtiden, varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek veganske strimler, løk og gulrot i 3-4 min, eller til de begynner å bli myke.

Tilsett pak choi, ingefærpasta, hvitløk og salt [1/4 ts | 1/2 ts]. Stek i 2-3 min, eller til pak choi blir myk.

Bland sammen
4

Senk varmen til lav og tilsett teriyakisaus, nudler og nudelvann [1 dl | 2 dl].

Bland godt.

Forbered lime
5

I mellomtiden, skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Server
6

Anrett teriyaki-nudler i skåler.

Pynt med peanøtter og chiliflak [1/2 pose, 2P].

Server limebåter på siden for å klemme over retten.

TIPS: Liker dere ikke sterk mat, reduser eller dropp chiliflak.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image