topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk vegetardeigtaco

Vietnamesisk vegetardeigtaco

med mynte, peanøtter og srirachamajones

Får du heller ikke nok av taco? Kanskje det er på tide å prøve en vegetarisk variant! Vi har byttet ut de tradisjonelle meksikanske smakene med asiatiske, og har latt oss inspirere av det vietnamesiske kjøkkenet. Vi fyller tortillabrød med stekt vegetardeig i en smakrik saus med soyasaus, lime, hvitløk og ingefær. Tacoene toppes med revet gulrot, ferske mangobiter, srirachamajones, peanøtter, chili og mynte.

Tags:
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Bygg
Soya
Peanøtter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

½ stk

Rød chili

½ stk

Lime

2 stk

Hvitløk

1 stk

Ingefær

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ stk

Mango

1 pose

Mynte

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

2 ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Vann (steg 1)

2 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier990 kcal
Energi (kj)4143 kj
Fett52.6 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater94.6 g
Sukker27.8 g
Protein28.9 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered saus
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Del chili [1/2 stk, 2P] i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Skrell og riv ingefær og hvitløk fint.

Bland hvitløk, ingefær [2 ts | 4 ts], soyasaus, sukker [2 ts | 4 ts], vann [1 ss | 2 ss] og en skvett limesaft. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Finhakk mynteblader.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skrell mango [1/2 stk, 2P] og del i to på hver side av stenen. Skjær deretter i 1 cm store terninger.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje [2 ss | 4 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og vegetardeig i 3-4 min, eller til løk mykner og vegetardeig er noe brunet.

Tilsett saus
4

Ta stekepannen av varmen og tilsett saus.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland sriracha [1/2 pose, 2P] og majones i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, vegetardeig og mango.

Topp med srirachamajones og garner med peanøtter, chili og mynte.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image