Pannestekt sei i enchiladasaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekt sei i enchiladasaus

Pannestekt sei i enchiladasaus

med hvitløksris og stekt maissalat

Gi fiskemåltidet en meksikansk vri med denne oppskriften! Vi pannesteker sei, og lar den godgjøre seg i en fyldig enchiladasaus med ekstra tomater. Fisken serverer vi med hvitløkskokt jasminris og en frisk salat med stek mais, gulrot og persille på siden.

Allergener:
Sulfitter
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

100 g

Enchiladasaus

1 boks

Mais

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

1 stk

Tomat

2 stk

Gulrot

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til ris

½ ts

Salt til ris

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

2 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier617 kcal
Energi (kj)2581 kj
Fett16.9 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater83.5 g
Sukker15.5 g
Protein30 g
Natrium12.5 mg

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp olivenolje i en mellomstor kjele på middels høy varme.

Stek hvitløk i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann og kok opp.

Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Stek mais
2

Hell væske av mais.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek mais i 4-5 min, eller til lett brunet. Legg over i en mellomstor skål.

Bland salat
3

I mellomtiden, skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.

Grovhakk persille.

Bland gulrot, persille, olivenolje, salt og en klype pepper i skålen med mais. Sett til side.

Forbered enchiladasaus
4

Grovhakk tomat.

Bland enchiladasaus, tomat, Ay Cajun-ba, vann og en stor klype pepper i en mellomstor skål.

Stek sei
5

Tørk sei med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Varm opp olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek sei i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Tilsett enchiladasaus og la putre i 1 min, til noe tyknet.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Server
6

Anrett ris, salat og sei på tallerkener.

Øs enchiladasaus over sei.