topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vietnamesisk vegetardeigtaco

Vietnamesisk vegetardeigtaco

med mynte, peanøtter og asiatisk majones

Får du heller ikke nok av taco? Kanskje det er på tide å prøve en vegetarisk variant! Vi har byttet ut de tradisjonelle meksikanske smakene med asiatiske, og har latt oss inspirere av det vietnamesiske kjøkkenet. Vi fyller tortillabrød med stekt vegetardeig i en smakrik saus med soyasaus, lime, hvitløk og ingefær. Tacoene toppes med revet gulrot, ferske mangobiter, srirachamajones, peanøtter, chili og mynte.

Tags:
Plantebasert
Allergener:
Peanøtter
Hvete
Soya
Gluten
Bygg
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Hvitløk

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 stk

Lime

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

1 stk

Ingefær

50 g

Srirachamajones

(Inneholder Egg, Sennep)

2 stk

Gulrot

1 stk

Rød chili

1 pose

Mynte

1 stk

Mango

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ts

Sukker til saus

1 ss

Vann til saus

2 ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1026 kcal
Energi (kj)4291 kj
Fett51.2 g
Mettet fett6.6 g
Karbohydrater105.7 g
Sukker37.3 g
Protein29.5 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Forbered saus
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Skjær lime i båter.

Skrell og riv ingefær og hvitløk fint.

Bland hvitløk, ingefær, soyasaus, sukker, vann og en skvett limesaft. Sett til side.

Forbered grønnsaker
2

Finhakk mynteblader.

Riv gulrot (uskrelt) grovt.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær deretter i 1 cm store terninger.

Stek vegetardeig
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk og vegetardeig i 3-4 min, eller til løk mykner og vegetardeig er noe brunet.

Tilsett saus
4

Ta stekepannen av varmen og tilsett saus.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Fyll tortillabrød med gulrot, vegetardeig og mango.

Topp med srirachamajones og garner med peanøtter, chili og mynte.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image