Spaghetti i kremet østerssoppsaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spaghetti i kremet østerssoppsaus

Spaghetti i kremet østerssoppsaus

med spinat- og valnøttcrumble

Østerssopp er en deilig sopp full av smak. Dagens middag består av stekt østerssopp blandet velkomponert sammen med spaghetti i en kremet saus med fløte, hvitløk, ost, spinat og røkt paprika. Retten gjøres komplett med et dryss sprø valnøttcrumble.

Tags:
Sterk
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Egg
Selleri
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Hvitløksflørt

2 stk

Hvitløk

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

4 g

Røkt paprikapulver

200 g

Østershatter

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

30 g

Spinat

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 boks

Tomatpure

1 stk

Rød chili

40 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Spart pastavann

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til dressing

½ ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til sopp

½ ss

Olje til nudler

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1037 kcal
Energi (kj)4338 kj
Fett60.1 g
Mettet fett22.1 g
Karbohydrater89.4 g
Sukker14.8 g
Protein30.5 g
Natrium441 mg

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Rett før vannet helles av, spar litt pastavann i en koppe og hell av resten. Sett til side.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag valnøttcrumble
2

I mellomtiden, grovhakk valnøtter.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist panko og valnøtter i 3-4 min, eller til gylne og sprø. Tilsett salt og en klype pepper. Sett til side i en skål.

Forbered råvarer
3

Finhakk løk.

Finhakk eller press hvitløk.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Riv sopp i 2 cm strimler.

Skyll spinat.

Stek grønnsaker
4

Tilsett olivenolje i stekepannen og varm opp på middels høy varme.

Stek sopp i 3-4 min, eller til brunet. Krydre med salt og en klype pepper. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

Tilsett olivenolje i stekepannen, senk til middels varme og stek løk, hvitløk og chili i 1-2 min, eller til mykt.

Lag saus
5

Tilsett tomatpure, matfløte, pastavann, Hvitløksflørt, grønnsaksbuljong og røkt paprikapulver. Rør godt. Kok i 3-4 min, eller til tyknet.

Tilsett spaghetti, sopp, finrevet ost og spinat.

Krydre med en klype pepper. Bland godt.

Server
6

Anrett østerssopp-spaghetti i skåler.

Topp med valnøtt-crumble.