Dagens middag er i alle fall ikke noe å stresse med. I denne lynraske bowlen får du en sunn, mettende og velsmakende middag. Bowlen anretter vi med dampet ris, cajun-krydret vegetardeig og revet gulrot stekt i BBQ-saus og en frisk spisskålsalat med mais, vårløk, koriander og lime. Vi legger også til vår populære srirachamajones!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
1 boks
Mais
½ stk
Lime
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Gulrot
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
150 g
Langkornet hvit ris
50 g
Srirachamajones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Vårløk
2.5 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 2)
½ dl
Vann (steg 2)
¼ ts
Salt (steg 3)
Kok opp vann [3 dl | 6 dl] i en mellomstor kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler!
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, gulrot og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller til lett brunet.
Rør inn BBQ-saus, grønnsaksbuljong, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og vann [1/2 dl | 1 dl].
I mellomtiden, hell væske fra mais.
Del lime [1/2 stk, 2P] i to.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland spisskål, vårløk, mais, en skvett limesaft, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en stor skål.
Anrett ris i skåler og legg på vegetardeig og salat i seksjoner.
Legg på en klatt srirachamajones.