topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokospanert torsk

Kokospanert torsk

med pak choi-salat og asiatisk saus

Frisk opp ukens fiskemiddag med noen spennende ingredienser. Vi panerer torskefileter i panko og kokos, som gjør fisken både saftig og sprø. Samtidig koker vi luftig ris, og blander en herlig grønn pak choi-salat med eple og peanøtter. Hev retten et siste hakk med en fyldig asiatisk saus laget med ingefærkrydder, søt chilisaus og soyasaus.

Tags:
Rask
Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Peanøtter
Soya
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

150 g

Langkornet hvit ris

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Eple

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

15 g

Revet kokos

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Hvete, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Bygg, Sesam)

1 stk

Pak choi

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

40 g

Søt chilisaus

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

½ ss

Mel til saus

1 dl

Vann til saus

1 ss

Smør til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier835 kcal
Energi (kj)3492 kj
Fett25.2 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater104.5 g
Sukker19.5 g
Protein40.4 g
Natrium32.9 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til middels lav varme og la putre i 14 min under lokk.

Fjern kjelen fra varme og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.

Paner fisk
2

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Tilsett panko og revet kokos i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Vend fisk først i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen.

TIPS: Bruk 2 ss melk hvis du ikke har egg.

Stek fisk
3

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje, og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
4

I mellomtiden, finhakk pak choi.

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne staver.

Bland pak choi, eple, peanøtter, salt og olivenolje i en mellomstor skål.

Lag saus
5

Visp sammen mel og vann i en liten skål.

Tørk av stekepannen og varm opp på middels varme.

Tilsett soyasaus, Ginger Ninja, søt chilisaus og smør.

Rør inn melblanding når smøret har smeltet. La putre i 1-2 min, til tyknet. Fjern fra varme.

Server
6

Fordel ris i skåler, og topp med torsk og salat.

Øs saus over fisken.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image