Denne herlige briochesandwichen med sjampinjong og bacon er et spennende alternativ til den klassiske burgeren. Vi lager en lekker coleslaw med sprø kål, gulrot og kremet majones. Vi smører burgerbrødene med cajunmajones og topper med speilegg. En enkel og rask rett som passer like bra på en fredag som en vanlig tirsdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Løk
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
1 stk
Gulrot
150 g
Kålblanding
(Kan inneholde Selleri)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
1 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
½ ts
Salt (steg 2)
2 stk
Egg (steg 4)
2 ss
Ketchup (steg 5)
Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min, til sprø.
Grovhakk sjampinjong.
Skjær løk i tynne halve skiver.
Når baconet er ferdig, sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.
Tilsett sjampinjong og løk i stekepannen med baconfettet, og stek på høy varme i 4-5 min. Krydre med salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper.
Riv gulrot grovt.
Bland halvparten av majonesen, kålblanding og gulrot i en mellomstor skål. Krydre med en klype salt og pepper.
Varm opp en skvett olivenolje i en ny stekepanne på middels høy varme.
Knekk egg [2 stk | 4 stk ] i stekepannen. Stek i 4-6 min, eller til eggehviten er fast og plommen er som du vil ha den.
Del briochebrød i to på midten. Varm på en rist i ovnen i 3-4 min.
Bland ketchup [2 ss | 4 ss], Ay Cajun-ba [1 ts | 2 ts] og resterende majones i en liten skål.
Smør briochebrød med cajunmajones og fyll med sjampinjong, bacon og en håndfull coleslaw.
Topp med et speilegg.
Server resterende coleslaw på siden.