topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisinglasert ørret

Hoisinglasert ørret

med pak choi-salat og asiatisk majones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Prøv denne lynraske fiskeretten som hele familien kommer til å elske! Vi fyller opp middagsskålene med dampet ris, pannestekt hoisinglasert ørret og salat med pak choi, gulrot og koriander. Vi tilsetter en skvett limesaft som en frisk oppkvikker og legger på litt asiatisk majones for å skape ekstra god balanse i smakene!

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Fisk
Sesam
Soya
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

150 g

Langkornet hvit ris

1 pose

Koriander

½ g

Chiliflak

30 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Gulrot

1 stk

Pak choi

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 1)

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier717 kcal
Energi (kj)3001 kj
Fett32.6 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater72.4 g
Sukker9.7 g
Protein31.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav, og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra varmen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Stek fisk
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu fisk og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt. 

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet har fått en matt farge.

Lag salat
3

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Riv koriander grovt. Grovhakk pak choi. Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to.

Bland gulrot, pak choi, chiliflak [1/2 pose, 2P], koriander, limesaft [1 ss | 2 ss] og olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt. 

Server
4

Anrett ris og salat i seksjoner i skåler.

Legg fisk over risen og drypp over hoisinsaus.

Topp med en klatt asiatisk majones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image