Open faced tandoori chicken naan bread
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Open faced tandoori chicken naan bread

with mint-jalapeno yoghurt and sweet potato loaded fires

Allergener:
Sennep
Egg
Melk
Hvete
Gluten
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

450 g

Søtpotet

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Jalapeno

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

75 ml

Yoghurt

(Inneholder Melk)

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder Sennep)

1 stk

Agurk

½ stk

Rødløk

300 g

Kyllingbryst

4 g

Mild Mahal

2 stk

Naanbrød

(Inneholder Hvete, Gluten, Melk)

1 stk

Tomat

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Vann til dressing

¼ ts

Salt til dressing

¼ ts

Salt til saus

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Smør til glaze

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1061 kcal
Energi (kj)4439 kj
Fett38.6 g
Mettet fett9.4 g
Karbohydrater116.3 g
Sukker16.6 g
Protein56.2 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6