Se våre beste kjøttoppskrifter
Våre enkle kyllingoppskrifter
Nyt allsidigheten til kylling med våre kyllingoppskrifter – fra sprøstekt kylling til aromatiske karriretter og møre grillretter. Uansett om du er en nybegynner på kjøkkenet eller en erfaren kokk, passer våre kyllingoppskrifter for deg.
Alle kyllingoppskrifter
Flere Alle kyllingoppskrifter
Oppskrifter med kyllingfilet
Flere Oppskrifter med kyllingfilet
Oppskrifter med stekt kylling
Flere Oppskrifter med stekt kylling
Oppskrifter med kyllingsalat
Flere Oppskrifter med kyllingsalat
Bowl-oppskrifter med kyling
Flere Bowl-oppskrifter med kyling
Oppskrifter med kyllingwok
Lag en god middag med våre beste kyllingoppskrifter
Reis verden rundt med HelloFresh og disse kyllingrettene
Ofte stilte spørsmål om kylling
Er kylling en god proteinkilde?
Ja, kylling er en god kilde til protein. Spesielt kyllingbryst er kjent for sitt høye proteininnhold og relativt lave fettinnhold, noe som gjør det til et populært valg for de som søker en mager proteinkilde. I tillegg til protein, gir kylling også viktige næringsstoffer som vitamin B6 og B12, selen og fosfor. Et ideelt kjøtt å inkludere i et balansert kosthold.
Hvordan unngå at kyllingen blir tørr?
For å unngå tørr kylling, er det viktig å ikke oversteke den. Bruk en kjøkkentermometer og ta kyllingen ut når kjernetemperaturen når 74 grader. Dette vil sørge for at du får en gjennomstekt kylling, men som ikke er tørr.
Hvorfor banke kyllingfilet?
Banking av kyllingfilet jevner ut tykkelsen, slik at den koker jevnt. Dette hindrer overkok og tørking av deler av kjøttet.
Skal man skylle kyllingen?
Kylling bør ikke skylles, da dette kan spre bakterier i kjøkkenet.
Hvorfor tørke kylling?
Tørking av kylling før tilberedning bidrar til å oppnå en sprø skorpe under steking eller grilling.
Gled deg til middag hver dag!
+4
Oppskrifter du vil elske!
Få deilige og enkle oppskrifter og alle de ferske ingrediensene dine levert på dørstokken hver uke