topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kokossuppe

Kokossuppe

med søtpotet, kidneybønner & vårløk

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Kidneybønner

4 g

Panamat

200 ml

Kokosmelk

450 g

Søtpotet

4 g

Grønnsaksbuljong

1 stk

Paprika

2 stk

Hvitløk

1 stk

Vårløk

1 stk

Lime

1 pakke

Hakkede tomater

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier562 kcal
Energi (kj)2351 kj
Fett20.44 g
Mettet fett16.3 g
Karbohydrater64.85 g
Sukker19.4 g
Protein16.23 g
Natrium135.7 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak søtpotet
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær søtpotet (uskrellet) i 2 cm tykke terninger. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en smule olivenolje*, krydre med salt* og pepper*, og bland godt sammen. Bak i ovnen i 20-25 min, eller til myke. TIPS: Når terningene er like store blir de ferdige samtidig i ovnen. 


Forbered råvarer
2

Skjær vårløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Skyll kidneybønner under kaldt vann* i en sil. Skjær lime i båter. 


Kok suppe
3

Varm opp en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halvparten av vårløk i 2-3 min. Tilsett paprika og stek under omrøring i 4-5 min. Tilsett hvitløk og Panamat, og stek i 30 sek. Tilsett kidneybønner og hakkede tomater. 


La simre
4

Tilsett vann* [1 ½ dl | 3 dl], kokosmelk og grønnsaksbuljong i stekepannen. Kok opp og la simre i 10-12 min, eller til lett tyknet. 


Krydre suppen
5

Krydre suppen med en stor skvett limesaft og en klype salt* og pepper*. 


Servér
6

Anrett kokossuppe i dype tallerkener eller skåler. Topp med søtpotet. Dryss over med resterende vårløk.