Krydrede hakkebiffer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydrede hakkebiffer

Krydrede hakkebiffer

med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt

Krydrede hakkebiffer med grønnsakscouscous og hvitløksyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Panamat

100 g

Couscous

(Inneholder Gluten, Hvete)

2 g

Spisskummin, støtt

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Butternutgresskar

1 pose

Bladpersille

1 stk

Paprika

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

2.5 dl

Vann (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Vann (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Hvetemel (steg 3)

1 stk

Egg (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier663 kcal
Energi (kj)2775 kj
Fett24.8 g
Mettet fett11.3 g
Karbohydrater63.7 g
Sukker18.7 g
Protein40.6 g
Natrium50 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skrell butternuttgresskar, del den i to og fjern frøene. Skjær butternutgresskar [1/2 stk, 2P] i 2 cm biter.

Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skjær rødløk i 2 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med spisskummin og en stor klype salt og pepper. Bland godt. Bak i ovnen i 20-25 min, til møre. 

Kok couscous
2

Kok opp en kjele med vann [2,5 dl | 5 dl] og salt [1/2 ts | 1 ts].

Tilsett couscous og rør godt. Legg på lokk og fjern fra varmen. La stå i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør opp couscousen med en gaffel.

Bland kjøttdeig
3

Bland kjøttdeig, Panamat, salt [1/4 ts | 1/2 ts], egg [1 stk | 2 stk], hvetemel [1 ss | 2 ss] og en klype pepper i en skål.

Stek hakkebiff
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. 

Bruk en skje til å forme kjøttdeigen til ca. 3 stk. hakkebiffer per person. 

Stek hakkebiff i 4-5 min. Vend underveis. 

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Bland couscous
5

Finhakk persille. 

Finhakk eller press hvitløk.

Bland yoghurt, hvitløk, vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper i en skål.

Når grønnsakene er ferdige i ovnen, bland de inn i couscousen med persille og salt [1/4 ts | 1/2 ts].

Server
6

Fordel grønnsakscouscous i dype tallerkener.

Topp med hakkebiffer og en skvett hvitløksyoghurt.