topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannestekte halloumilapper

Pannestekte halloumilapper

med fyldig salat og asiatisk dressing (OBS! Egg følger ikke med)

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Prøv denne klassikeren i japansk forkledning! Halloumilapper med friske asiatiske smaker i form av vårløk, kål og gulrøtter. Kombinert med lime og en smakfull asiatisk dressing med majones. En forfriskende rett som er enkel å tilberede og som gir en storslått smaksopplevelse! Japansk-inspirerte lapper blir lett din nye favorittrett!

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Under 50g karbo
Allergener:
Sesam
Egg
Sennep
Soya
Gluten
Hvete
Peanøtter
Melk
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 pose

Koriander

1 stk

Halloumi

(Inneholder Melk)

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

1 stk

Agurk

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ g

Chiliflak

1 stk

Lime

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier948 kcal
Energi (kj)3966 kj
Fett65.2 g
Mettet fett24.9 g
Karbohydrater44.7 g
Sukker14.3 g
Protein43.4 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Riv gulrot (uskrelt) og halloumi grovt. 

Finhakk vårløk.

Skjær agurk i 1 cm store biter.  

Bland halloumi
2

Pisk egg [2 stk | 4 stk], Ginger Ninja, grønnsaksbuljong og hvetemel [1 dl | 2 dl] i en skål.

Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og en klype chiliflak [1/2 pakke, 2P].

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek lapper
3

Varm opp nok olivenolje til å dekke bunnen til en stekepanne på middels høy varme.

Bruk en skje til å forme 2 stk. lapper per person i stekepannen.

Stek lapper i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

TIPS: Ikke snu lappene for tidlig, da de kan revne.

Bland kålsalat
4

Mens lappene steker, skjær lime i båter.

Grovhakk peanøtter.

Bland olivenolje [1 ss | 2 ss] med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt og pepper. Tilsett kålblanding, agurk og peanøtter. Bland godt.

Hakk koriander
5

Grovhakk koriander.

Server
6

Anrett halloumilapper og salat på tallerkener. 

Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.