Soltørket tomat- og ricottapasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Soltørket tomat- og ricottapasta

Soltørket tomat- og ricottapasta

med sprø valnøtter og fersk basilikum

Pasta er den ultimate hverdagsmaten - det er enkelt å tilberede, hele familien liker det og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan ha som tilbehør. Denne vegetaroppskriften er ferdig på et blunk. Mens spaghettien koker, lager vi en fyldig ost av matfløte, revet ost, cherrytomater, hakkede tomater og urtekrydder. Vend spaghettien i sausen, og server med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta på toppen.

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Allergener:
Gluten
Hvete
Selleri
Sennep
Melk
Egg
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

125 g

Cherrytomater

50 g

Soltørkede tomater

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder Selleri, Sennep)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Hvitløksflørt

1 pose

Basilikum

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

40 g

Valnøtter

(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier841 kcal
Energi (kj)3518 kj
Fett39.9 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater90.7 g
Sukker22.7 g
Protein30 g
Natrium3028 mg

Redskaper

Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Hell av vannet.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag saus
2

I mellomtiden, varm opp en stor kjele på middels varme.

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], finrevet ost, Hello Sunrise, grønnsaksbuljong, Hvitløksflørt, cherrytomater, hakkede tomater, sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/2 ts | 1 ts].

La småkoke under omrøring i 4-5 min, til tyknet.

Forbered topping
3

I mellomtiden, grovhakk basilikum, valnøtter og soltørkede tomater.

Vend ferdigkokt spaghetti i sausen.

Server
4

Anrett pasta i dype tallerkener.

Topp med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta.