Pasta er den ultimate hverdagsmaten - det er enkelt å tilberede, hele familien liker det og det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan ha som tilbehør. Denne vegetaroppskriften er ferdig på et blunk. Mens spaghettien koker, lager vi en fyldig ost av matfløte, revet ost, cherrytomater, hakkede tomater og urtekrydder. Vend spaghettien i sausen, og server med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta på toppen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Spaghetti
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
125 g
Cherrytomater
50 g
Soltørkede tomater
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder Selleri, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Inneholder Melk, Egg)
4 g
Hvitløksflørt
1 pose
Basilikum
1 pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
40 g
Valnøtter
(Inneholder Nøtter Kan inneholde Sesam, Peanøtter)
100 g
Ricotta
(Inneholder Melk)
½ ts
Salt (steg 2)
½ ts
Sukker (steg 2)
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.
Hell av vannet.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, varm opp en stor kjele på middels varme.
Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], finrevet ost, Hello Sunrise, grønnsaksbuljong, Hvitløksflørt, cherrytomater, hakkede tomater, sukker [1/2 ts | 1 ts] og salt [1/2 ts | 1 ts].
La småkoke under omrøring i 4-5 min, til tyknet.
I mellomtiden, grovhakk basilikum, valnøtter og soltørkede tomater.
Vend ferdigkokt spaghetti i sausen.
Anrett pasta i dype tallerkener.
Topp med basilikum, valnøtter, soltørkede tomater og fersk ricotta.