Kremet cajunkrydret baconspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet cajunkrydret baconspaghetti

Kremet cajunkrydret baconspaghetti

med fersk ruccola og cherrytomater

Spaghetti er en sikker vinner hvis du har dårlig tid, men likevel vil lage en god middag. Med denne oppskriften har du en fyldig pastamiddag klar på kun et kvarter! Vi steker bacon med cherrytomater og paprika, og lager en kremet saus med matfløte, revet ost, røkt paprikapulver og cajunkrydder. Prikken over i-en er fersk ruccola, som skaper en fin kontrast til den fyldige spaghettien.

Tags:
Superrask
Allergener:
Melk
Sulfitter
Gluten
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

125 g

Cherrytomater

4 g

Kyllingbuljong

4 g

Røkt paprikapulver

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

40 g

Ruccola

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Paprika

1 boks

Tomatpure

1 g

Chiliflak

140 g

Bacon, terninger

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Spart pastavann

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier925 kcal
Energi (kj)3869 kj
Fett49.3 g
Mettet fett25.7 g
Karbohydrater83.4 g
Sukker19 g
Protein33.3 g
Natrium392.8 mg

Framgangsmåte

Kok spaghetti
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp, og hell av resten.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek bacon
2

I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Skyll ruccola.

Varm opp en mellomstor stekepanne på middels høy varme.

Stek bacon, cherrytomater og paprika i 4-5 min, eller til myknet.

Tilsett tomatpure, chiliflak, røkt paprikapulver og Ay Cajun-ba. Stek i 30 sek, til velduftende.

 

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Lag saus
3

Tilsett matfløte kyllingbuljong, finrevet ost og pastavann i stekepannen.

Vend spaghetti i sausen.

Bland inn ruccola rett før servering.

TIPS: Tilsett en skvett vann om spaghettien virker tørr.

Server
4

Anrett spaghetti i dype tallerkener.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image