Denne ukens fiskerett byr på mange herlige ingredienser. Vi lager en vidunderlig kremet gressløksaus med fløte, gressløk og buljong. Seien får lov til å putre i den smakfulle sausen, til den får perfekt konsistens. Hvitløksstekte grønne bønner, squash og potetmos balanseres med den fyldige gressløksausen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
75 g
Grønne bønner
1 pose
Gressløk
½ stk
Squash
½ stk
Sitron
1 stk
Hvitløk
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
250 g
Sei
(Inneholder Fisk)
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
½ ss
Olivenolje (steg 5)
½ ts
Salt (steg 1)
3 ss
Melk (steg 1)