topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tomat-tortelloni

Tomat-tortelloni

med balsamicobakt squash og pangratatto

På menyen står en lekker tortelloni fylt med sopp. Vi blander pastaen vår i en kremet saus med tomatpure, hvitløk, fløte, ost og masse deilige krydder. Tomat-tortellonien serveres med balsamicobakt squash og tomat, hjemmelaget pangrattato og fersk ruccola. Retten er klar på kun 20 minutter!

Tags:
Rask
Vegetar
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Sopptortelloni

(Inneholder Melk, Egg, Gluten, Hvete Kan inneholde Fisk, Sennep, Soya, Skalldyr, Bløtdyr, Selleri, Nøtter)

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

40 g

Ruccola

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Squash

½ boks

Tomatpure

12.5 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 stk

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ ts

Salt (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier821 kcal
Energi (kj)3437 kj
Fett43.2 g
Mettet fett15.6 g
Karbohydrater79.7 g
Sukker15.6 g
Protein25.6 g
Natrium440.8 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Kok opp saltet vann i en stor kasserolle.

Skjær squash i 2 cm tykke staver.

Grovhakk tomat.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje og balsamico, og krydre med salt og pepper.

Stek i ovnen i 15-25 min, eller til møre.

Lag pangrattato
2

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek panko i 3-4 min, eller til gyllen og sprø. Krydre med salt og pepper, og sett til siden i en skål.

Kok tortelloni
3

Kok tortelloni i 1-2 min, eller til 'al dente'.

Når tortellonien er ferdig, spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek hvitløk
4

I mellomtiden, finhakk eller press hvitløk.

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek hvitløk, Middelhavsdrøm, Hvitløksflørt og tomatpure [1/2 pakke, 2P] i 30 sek, eller til velduftende.

Lag saus
5

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], grønnsaksbuljong, finrevet ost og pastavann og la putre i 1-2 min, eller til tyknet.

Tilsett tortelloni og salt [1/2 ts | 1 ts] i sausen, og bland sammen.

Skyll ruccola.

Bland ruccola med olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt i en skål rett før servering.

TIPS: Tilsett en skvett ekstra pastavann om tortellonien virker tørr.

Server
6

Anrett tortelloni og saus i dype tallerkener.

Topp med bakt squash og tomat, pangrattato og ruccola.