topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Torsk i rød karrisaus

Torsk i rød karrisaus

med stekt brokkoli og fersk koriander

Torsk i rød karrisaus med stekt brokkoli og fersk koriander

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Allergener:
Fisk
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

250 g

Brokkoli

1 stk

Gulrot

½ stk

Lime

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

30 g

Rød karripasta

100 ml

Kokosmelk

1 pose

Koriander

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

½ ts

Salt (steg 5)

½ dl

Vann (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier602 kcal
Energi (kj)2517 kj
Fett15.4 g
Mettet fett8.8 g
Karbohydrater71.6 g
Sukker8 g
Protein36.6 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [½ ts | 1 ts] og rør godt. Senk til middels lav varme og la putre under lokk i 12 min. Skru av varmen og la deretter hvile under lokk i ytterligere 10 min. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

Forbered grønnsaker
2

Press eller finhakk hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint. Skjær brokkoli i 2 cm buketter. Skrell stilken og skjær i 2 cm biter. Skjær gulrot (uskrellet) i 4 cm lange staver. Skjær lime i to.

Forbered fisk
3

Skjær fisk i 3 cm biter og krydre med en klype salt* på hver side. TIPS: Husk å bruke et eget skjærebrett til rå fisk.

Stek grønnsaker
4

Varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett brokkoli (buketter og stilk), gulrot og ingefær og stek under omrøring i 2-3 min. Tilsett rød karripasta og hvitløk og stek i ytterligere 30 sek. Tilsett kokosmelk, soyasaus og vann* [1/2 dl | 1 dl]. TIPS: Tilsett en skvett vann i stekepannen for å få steke grønnsakene raskere.

Kok fisk
5

Tilsett fisk i stekepannen og rør til den er dekket av saus. La koke under lokk i 2-3 min, eller til gjennomkokt. Finhakk koriander. Bland en skvett limesaft, salt* [½ ts | 1 ts] og en klype pepper* i stekepannen før servering. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt. 

Server
6

Anrett ris i dype tallerkener. Topp med torsk og grønnsaker i rød karrisaus. Pynt med koriander.