topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Al pastor-burrito

Al pastor-burrito

med salsa, guacamole og tortillachips

'Al pastor' betyr 'på hyrdens måte' på spansk, og er en meksikansk måte å tilberede taco med svinekjøtt. Vi har latt oss inspirere, og kan friste med en nydelig versjon hvor vi fyller lune tortillabrød med BBQ- og cajunkrydret pulled pork, korianderris, rødløk og ananas. Tortillaene rulles til burritoer, og serveres med salsa, rømme, tortillachips og hjemmelagd guacamole som tilbehør.

Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Tortillachips

150 g

Langkornet hvit ris

75 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

100 g

Enchiladasaus

1 stk

Lime

1 stk

Avokado

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

250 g

Pulled pork

1 stk

Tomat

1 boks

Ananasringer

8 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 pose

Koriander

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1.5 dl

Vann til ris

¼ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til salsa

½ dl

Vann til gryterett

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til guacamole

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1348 kcal
Energi (kj)5639 kj
Fett47.9 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater180.6 g
Sukker29.5 g
Protein41.9 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har mikrobølgeovn.

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt, senk til middels lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.

TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

Bland salsa
2

I mellomtiden, finhakk tomat.

Bland tomat, enchiladasaus, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Lag pulled pork
3

Tilsett kjøtt, sky fra pakningen, vann, BBQ-saus, Ay Cajun-ba og salt i en kjele med lokk.

Varm opp kjelen på middels varme, og la småkoke under lokk i 12-14 min. Bruk to gafler til å rive kjøttet i strimler.

Lag guacamole
4

I mellomtiden, halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.

Mos avokado med salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Skjær lime i båter.

Finhakk rødløk.

Hell væske av ananas og grovhakk.

TIPS: Tilsett eventuelt en skvett olivenolje.

Rull burritoer
5

Finhakk koriander.

Varm tortillabrød i mikrobølgeovn i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland koriander i risen.

Fyll tortillabrød med korianderris, pulled pork, rødløk og ananas. Krydre med en klype salt og pepper, og rull sammen til en burrito.

Halver burritoer.

Server
6

Anrett burritoer på tallerkener.

Server med guacamole, salsa, rømme og tortillachips.