American BLT brioche sandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American BLT brioche sandwich

American BLT brioche sandwich

with balsamic onions and fresh apple salad

Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille. Sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Sulfitter
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

1 stk

Løk

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

2 stk

Tomat

2 stk

Gulrot

1 stk

Eple

1 stk

Vårløk

1 stk

Salat

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

1.5 ts

Sukker (steg 2)

2 ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Vann (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

½ ts

Sukker (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier860 kcal
Energi (kj)3597 kj
Fett51.8 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater70.5 g
Sukker32.4 g
Protein23.2 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak bacon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.

2

Skjær sjampinjong i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sjampinjong og balsamico i 5 min.

4

Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 ss | 4 ss] i en skål.

5

Del baguetter på langs og skjær i to. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.