American-style baked potato with bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American-style baked potato with bacon

American-style baked potato with bacon

and cranberry cabbage side salad

Tags:
Under 650 kcal
Barnevennlig
Hvetefri
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Bakepotet

2 g

Hvitløksflørt

1 stk

Agurk

1 stk

Eple

1 stk

Vårløk

140 g

Bacon, terninger

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

150 g

Kålblanding

20 g

Tranebær

(Kan inneholde Nøtter, Peanøtter, Sesam)

10 g

Solsikkefrø

(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier620 kcal
Energi (kj)2595 kj
Fett25.3 g
Mettet fett10 g
Karbohydrater75.3 g
Sukker30 g
Protein21.1 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek potet
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær bakt potet (uskrelt) i fire og prikk bitene med en gaffel. Legg på den ene siden av et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt*, pepper* og hvitløksflørt [½ pk, 2P]. Drypp over en skvett olivenolje*. Stek i 30-35 min, inntil mør og lett brunet.

Forbered råvarer
2

Skjær agurk i tynne halvmåner. Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. Skjær vårløk i tynne skiver.

Stek bacon
3

Varm opp en stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 4-5 min.

Tilsett BBQ-saus
4

Fjern pannen fra varmen og la den avkjøle seg litt. Bland BBQ-saus sammen med bacon. Sett til side i en skål.

Lag salat og dressing
5

Bland sammen kålblanding, agurk, eple og tranebær i en skål. Rør inn rømme [2 ss | 4 ss] [½ pk, 2P], salt* [¼ ts I ½ ts] og en klype pepper*. Tilsett en skvett olivenolje* om ønskelig.

Servér
6

Anrett bakt potet og salat på tallerkener. Hell en generøs klatt med rømme over poteten, og topp med bacon og noe av vårløken. Pynt salaten med resterende rømme, vårløk og solsikkefrø [½ pk, 2P].

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image