Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
400 g
Bakepotet
1 stk
Agurk
1 stk
Eple
1 stk
Vårløk
140 g
Bacon, terninger
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
75 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
150 g
Kålblanding
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Løk
10 g
Solsikkefrø
(Kan inneholde Sesam, Nøtter, Peanøtter)
¼ ts
Salt (steg 5)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær bakepotet (uskrellet) i fire og prikk noen hull med en gaffel.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med hvitløksflørt [½ pakke, 2P] og en klype salt og pepper.
Drypp over en skvett olivenolje.
Stek i 30-35 min, til mør og lett brunet.
Skjær agurk i tynne halvmåner.
Del eple i to, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Varm opp en stekepanne på middels høy varme.
Stek bacon i 4-5 min.
Ta stekepannen av varmen og la den avkjøle seg litt. Bland BBQ-saus med bacon. Sett til side i en skål.
Bland kålblanding, agurk, eple og tranebær i en skål. Rør inn rømme [2 ss | 4 ss], salt [¼ ts I ½ ts] og en klype pepper. Tilsett en skvett olivenolje om ønskelig.
Anrett bakt potet og tranebærsalat på tallerkener.
Drypp en stor klatt rømme over potet, og topp med bacon og litt vårløk.
Pynt salaten med noen klatter rømme, vårløk og solsikkefrø [½ pakke, 2P].