Man kan lage pizza på mange måter. Denne American style-pizzaen med kjøttdeig får en god grillsmak fra BBQ-sausen. Pizzaen toppes med friske tomater. Denne pizzaen nytes like bra på en lørdagskveld som en vanlig tirsdag.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Panamat
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder Hvete, Gluten)
50 g
Revet mozzarella
(Inneholder Melk)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Rødløk
2 stk
Tomat
1 stk
Hvitløk
½ pakke
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
1 ss
Olivenolje (steg 2)
½ ts
Salt (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær rødløk i tynne, halve skiver. Finhakk hvitløk.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig i 2-4 min, eller til brunet.
Tilsett hakkede tomater [1/2 pakke, 2P], hvitløk og Panamat, og stek i 1-2 min, til det tykner litt. Krydre med salt* [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper*. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. T
Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Fordel kjøttdeigblandingen på pizzadeigen, og topp med rødløk. Drypp over BBQ-saus, og strø over revet mozzarella. Bak pizzaen i ovnen i 14-16 min. TIPS: Hold et godt øye med pizzaen så den ikke brenner seg.
Finhakk tomater. Bland tomater med en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* om du ønsker.
Skjær pizza i passende stykker. Topp med frisk tomat.