Amerikansk kjøttdeigpizza
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk kjøttdeigpizza

Amerikansk kjøttdeigpizza

med fersk tomat og fyldig BBQ-saus

Pizza er raskt å lage og er en sikker favoritt hos hele familien. Vi lager en amerikansk variant med kjøttsaus, rødløk, ost og BBQ-saus for ekstra smak. Den ferdigstekte pizzaen toppes med fersk tomat, så er det bare å hugge innpå!

Tags:
Barnevennlig
Rask
Enkel
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Melk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

4 g

Panamat

250 g

Kjøttdeig av storfe

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

1 stk

Tomat

1 boks

Tomatpure

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

½ dl

Vann til kjøtt

½ ts

Salt til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier977 kcal
Energi (kj)4089 kj
Fett36.4 g
Mettet fett13.9 g
Karbohydrater109.4 g
Sukker18.6 g
Protein51.5 g
Natrium67.5 mg

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 250°C/250°C (varmluft).

Strø en god mengde mel på kjøkkenbenken.

Halver pizzadeig. Rull hver del ut med hendene eller en kjevle, og la hvile i 3 min.

Skjær rødløk i tynne skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

TIPS: La deigen hvile på kjøkkenbenken i 10 min for å oppnå romtemperatur.

Brun kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig i 3-4 min, eller til brunet

Lag saus
3

Tilsett tomatpure, hvitløk, vann og Panamat i stekepannen. La småkoke i 1-2 min, til sausen tykner noe.

Krydre med salt og en klype pepper.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Stek pizza
4

Etter 3 min, kjevle ut deigen til den er 25 cm i diameter og legg den over på et stekebrett med bakepapir.

Fordel kjøttsaus på pizzabunnene og topp med rødløk.

Topp med BBQ-saus og gouda.

Stek i ovnen i 12-13 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

Bland tomater
5

I mellomtiden, finhakk tomat.

Bland tomat med en klype salt og pepper i en skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje.

Server
6

Garner pizza med tomat og skjær i stykker.