Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

med toppede nachos og syltet jalapeno

I dag frister vi med helt fantastiske burgere, som vil bli elsket av hele familien! Vi bygger våre burgere med BBQ-marinert pulled pork, syltet jalapeno og en sprø epleslaw med kål og rømme. Tilbehøret er tortillachips toppet med ost, cajundressing, tomat, vårløk og jalapeno.

Tags:
Rask
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

250 g

Pulled pork

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

2 stk

Jalapeno

25 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Tortillachips

(Kan inneholde Melk)

150 g

Kålblanding

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Eple

1 pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

1 stk

Tomat

1 stk

Vårløk

5 g

Tex-Mex

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Sukker (steg 1)

1 ss

Vann (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1134 kcal
Energi (kj)4746 kj
Fett52.2 g
Mettet fett17.3 g
Karbohydrater119.7 g
Sukker33.6 g
Protein44.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekebrett
Kasserolle

Framgangsmåte

Lag syltet jalapeno
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skjær jalapeno i tynne skiver.

Bland hvitvinseddik, sukker [1 ss | 2 ss], vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt i en liten bolle.

Ha jalapeno i væsken og sett til side.

Hell av væsken før servering.

Forbered pulled pork
2

Legg kjøtt, inkludert sjy fra pakken, vann [1/2 dl | 1 dl] og tex-mex, i en kjele med lokk. Rør rundt. 

La kjøttet småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.

Varm chips og brød
3

Legg tortillachips i en ildfast form og strø ost på toppen. 

Skjær briochebrød i to.

Legg brødene rett på risten og plasser chips ved siden av. Varm i ovnene i 4-5 min, inntil brød og chips er gjennomvarme og osten smeltet.

Lag epleslaw
4

Halver eplet, fjern kjernen og skjær i tynne skiver. 

Tilsett kålblanding, eplet og halvdelen av rømmen i en mellomstor bolle. Krydre med salt og pepper. Bland sammen og sett til side. 

Skjær tomater og tilsett en klype salt.

Skjær vårløk i tynne skiver. 

Bland sammen resterende rømme og Ay Cajun-ba i en liten bolle.

Klargjør pulled pork
5

Riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

Tilsett bbq-saus og bland godt. 

Server
6

Fordel brødene på hver sin tallerken. 

Legg på kjøtt, en skje epleslaw og et dryss jalapeno. 

Server resterende epleslaw på siden. 

Fordel rømmeblanding over nachosen, og topp med tomater, vårløk og resterende jalapeno.

TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image