I dag frister vi med helt fantastiske burgere, som vil bli elsket av hele familien! Vi bygger våre burgere med BBQ-marinert pulled pork og en sprø epleslaw med kål og rømme. Tilbehøret er tortillachips toppet med ost, rømme, tomat, vårløk og jalapeno.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Tortillachips
(Kan inneholde Melk)
2 stk
Jalapeno
1 stk
Eple
4 g
Røkt paprikapulver
60 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
150 g
Kålblanding
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
1 stk
Vårløk
50 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
250 g
Pulled pork
1 stk
Tomat
5 g
Tex-Mex
150 ml
Rømme
(Inneholder Melk)
½ dl
Vann til kjøtt
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Legg kjøtt, inkludert sjy fra pakken, vann, Tex-Mex og Røkt paprikapulver, i en kjele med lokk. Rør rundt.
La kjøttet småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.
Legg tortillachips i en ildfast form og strø Ay-Cajun-Ba og ost på toppen.
Skjær briochebrød i to.
Legg brødene rett på risten og plasser chips ved siden av. Varm i ovnene i 4-5 min, inntil brød og chips er gjennomvarme og osten smeltet.
I mellomtiden, halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.
Finhakk tomat og tilsett en klype salt.
Skjær vårløk og jalapeno i tynne skiver.
Tilsett kålblanding, eple og halvdelen av rømme i en mellomstor bolle. Krydre med salt og pepper. Bland sammen og sett til side.
Riv kjøttet fra hverandre med to gafler.
Tilsett bbq-saus og bland godt.
Fordel brødene på hver sin tallerken.
Legg på kjøtt, en skje epleslaw og et dryss jalapeno.
Server resterende epleslaw på siden.
Fordel rømmeblanding over nachosen, og topp med tomater, vårløk og resterende jalapeno.
TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.