Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

Amerikansk 'BBQ pulled pork'-burger

med toppede nachos og jalapeno

I dag frister vi med helt fantastiske burgere, som vil bli elsket av hele familien! Vi bygger våre burgere med BBQ-marinert pulled pork og en sprø epleslaw med kål og rømme. Tilbehøret er tortillachips toppet med ost, rømme, tomat, vårløk og jalapeno.

Tags:
Rask
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Tortillachips

(Kan inneholde Melk)

2 stk

Jalapeno

1 stk

Eple

4 g

Røkt paprikapulver

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Kålblanding

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

1 stk

Vårløk

50 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

250 g

Pulled pork

1 stk

Tomat

5 g

Tex-Mex

150 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ dl

Vann til kjøtt

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1204 kcal
Energi (kj)5039 kj
Fett57.9 g
Mettet fett20.2 g
Karbohydrater121 g
Sukker32.9 g
Protein45.7 g
Natrium17.7 mg

Framgangsmåte

Forbered pulled pork
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Legg kjøtt, inkludert sjy fra pakken, vann, Tex-Mex og Røkt paprikapulver, i en kjele med lokk. Rør rundt.

La kjøttet småkoke under lokk på middels varme i 12-14 min.  

Varm chips og brød
2

Legg tortillachips i en ildfast form og strø Ay-Cajun-Ba og ost på toppen.

Skjær briochebrød i to.

Legg brødene rett på risten og plasser chips ved siden av. Varm i ovnene i 4-5 min, inntil brød og chips er gjennomvarme og osten smeltet.

Forbered råvarer
3

I mellomtiden, halver eple, fjern kjernen og skjær i tynne skiver.

Finhakk tomat og tilsett en klype salt.

Skjær vårløk og  jalapeno i tynne skiver.

Lag epleslaw
4

Tilsett kålblanding, eple og halvdelen av rømme i en mellomstor bolle. Krydre med salt og pepper. Bland sammen og sett til side.

Klargjør pulled pork
5

Riv kjøttet fra hverandre med to gafler.

Tilsett bbq-saus og bland godt.

Server
6

Fordel brødene på hver sin tallerken.

Legg på kjøtt, en skje epleslaw og et dryss jalapeno.

Server resterende epleslaw på siden.

Fordel rømmeblanding over nachosen, og topp med tomater, vårløk og resterende jalapeno.

TIPS: Tilsett jalapeno etter smak - det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image