Amerikansk biffburger og BBQ-saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk biffburger og BBQ-saus

Amerikansk biffburger og BBQ-saus

med sprø coleslaw og ovnsbakte poteter

I dag frister vi med en fantastisk amerikansk burger med biff og BBQ-saus. Vi steker biffen med vår smakfulle krydderblanding, Ay Cajun-ba. Burgeren blir fylt med mør biff, majones, en sprø coleslaw og en rik BBQ-saus. Og det blir ingen amerikansk burger uten det klassiske tilbehøret - ovnsbakte poteter.

Allergener:
Sulfitter
Egg
Sennep
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

300 g

Poteter

1 stk

Gulrot

75 g

Spisskål, skåret

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

30 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier981 kcal
Energi (kj)4103 kj
Fett52.63 g
Mettet fett15.6 g
Karbohydrater82.62 g
Sukker19.7 g
Protein47.35 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered råvare
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet. Krydre hver side med en klype salt og Ay Cajun-ba.

Bak poteter
2

Skjær poteter (uskrellet) i 3 cm biter. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25 min, eller til gylne.

Lag coleslaw
3

Riv gulrot (uskrellet). Bland spisskål [½ pakke, 2P], gulrot, yoghurt, salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.

Stek kjøtt
4

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk varmen litt og stek i ytterligere 1-2 min på hver side for medium rå. La kjøttet hvile pakket inn i folie. Det vil fortsette å steke litt videre. TIPS: Stek kjøtt i ytterligere 1-2 min om du ønsker det mer stekt.

Varm briochebrød
5

Når potetene har 5 min igjen, legg briochebrød direkte på en rist og varm i 2-3 min, til gjennomvarme. Skjær kjøtt i 1 cm skiver.

Server
6

Smør majones på briochebrød. Bygg burger med coleslaw og biff. Hell en skvett BBQ-saus [½ pakke, 2P] over kjøttet. Anrett burger, poteter, resterende coleslaw og majones på tallerkener.