I dag frister vi med en fantastisk amerikansk burger med biff og BBQ-saus. Vi steker biffen med vår smakfulle krydderblanding, Ay Cajun-ba. Burgeren blir fylt med mør biff, majones, en sprø coleslaw og en rik BBQ-saus. Og det blir ingen amerikansk burger uten det klassiske tilbehøret - ovnsbakte poteter.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Ytrefilet av storfe
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
300 g
Poteter
1 stk
Gulrot
75 g
Spisskål, skåret
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
30 g
BBQ-saus
(Inneholder Sulfitter, Sennep)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
½ ts
Salt (steg 3)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Ta kjøtt ut av kjøleskapet. Krydre hver side med en klype salt og Ay Cajun-ba.
Skjær poteter (uskrellet) i 3 cm biter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, til mør.
Riv gulrot (uskrellet).
Bland spisskål [½ pakke, 2P], gulrot, yoghurt, salt [½ ts | 1 ts] og en klype pepper i en skål.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme.
Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk varmen litt og stek i ytterligere 1-2 min på hver side for medium rå. La kjøttet hvile pakket inn i folie. Det vil fortsette å steke litt videre.
TIPS: Stek kjøtt i ytterligere 1-2 min om du ønsker det mer stekt.
Når potetene har 5 min igjen, legg briochebrød direkte på en rist og varm i 3-4 min, til gjennomvarme.
Skjær kjøtt i 1 cm skiver.
Smør majones på briochebrød.
Bygg burger med coleslaw og biff.
Hell en skvett BBQ-saus [½ pakke, 2P] over kjøttet.
Anrett burger, poteter, resterende coleslaw og majones på tallerkener.