Amerikansk Sloppy Joe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med rødkålslaw og fries

"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.

Tags:
Barnevennlig
Rask
Allergener:
Egg
Sennep
Gluten
Melk
Hvete
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Vårløk

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

7.5 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

75 g

Rødkål

250 g

Kjøttdeig av storfe

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

500 g

Poteter

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Vann til slaw

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Ketchup til saus

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier885 kcal
Energi (kj)3703 kj
Fett38.8 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater96.8 g
Sukker18.5 g
Protein38.5 g
Natrium198.5 mg

Framgangsmåte

Bak pommes frites
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) til 1 cm pommes frites.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, drypp over en skvett olivenolje og bland godt.

Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.

Bland majones, vann og en klype salt og pepper i en skål. Tilsett rødkål og bland godt.

Stek kjøttdeig
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig med en klype salt i 4-5 min, til brunet.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Tilsett saus
4

Tilsett ketchup, sennep, worcestersaus og vann under omrøring.

La putre i 1 min, til lett tyknet. Smak til med salt og pepper.

Ta stekepannen av varmen og sett til side under lokk frem til servering.

Varm burgerbrød
5

Plasser burgerbrød på en rist i ovnen når potetene har 4 min igjen. Bak i 3-4 min, til gjennomvarme.

Server
6

Skjær burgerbrød i to.

Fyll burger med kjøttdeig og topp med rødkålslaw.

Strø over vårløk og lukk burgerbrødet.

Server pommes frites og resterende rødkålslaw ved siden av.