"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Vårløk
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
7.5 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
75 g
Rødkål
250 g
Kjøttdeig av storfe
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
500 g
Poteter
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
½ ts
Salt til poteter
1 ss
Vann til slaw
½ ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
2 ss
Ketchup til saus
1 ss
Vann til saus
¼ ts
Salt til saus
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) til 1 cm pommes frites.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper, drypp over en skvett olivenolje og bland godt.
Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.
Bland majones, vann og en klype salt og pepper i en skål. Tilsett rødkål og bland godt.
Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig med en klype salt i 4-5 min, til brunet.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.
Tilsett ketchup, sennep, worcestersaus og vann under omrøring.
La putre i 1 min, til lett tyknet. Smak til med salt og pepper.
Ta stekepannen av varmen og sett til side under lokk frem til servering.
Plasser burgerbrød på en rist i ovnen når potetene har 4 min igjen. Bak i 3-4 min, til gjennomvarme.
Skjær burgerbrød i to.
Fyll burger med kjøttdeig og topp med rødkålslaw.
Strø over vårløk og lukk burgerbrødet.
Server pommes frites og resterende rødkålslaw ved siden av.