Taco, enkel, rask og supergod er nøkkelordene for denne middagen. Vi tar inn litt amerikanske elementer og fyller tortillabrødene med en stekt cajun-krydret vegetarblanding med en fyldig saus med smak av sennep, srirachakremet rødkål og frisk tomat og vårløk. Kos dere!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
50 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Vårløk
7.5 g
Sennep
(Inneholder Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder Soya)
160 g
Vegetardeig
(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)
1 stk
Løk
2 stk
Tomat
75 g
Rødkål
1 stk
Gulrot
½ ts
Salt (steg 1)
1 ss
Olivenolje (steg 1)
2 ss
Ketchup (steg 3)
1 ss
Vann* (steg 2)
½ dl
Vann (steg 3)
½ ts
Salt (steg 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikro.
Skjær løk i tynne halve skiver.
Riv gulrot (uskrelt) grovt.
Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek vegetardeig, gulrot, løk, salt [1/2 ts | 1 ts] og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller til lett brunet.
I mellomtiden, grovhakk tomat.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Pisk srirachamajones, vann [1 ss | 2 ss] og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.
Bland inn rødkål.
Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek. Har du ikke mikro, pakk tortilla inn i folie og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.
Tilsett ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [1/2 pose, 2P], worcestersaus og vann [1/2 dl | 1 dl] til stekepannen.
La putre under omrøring i 1 min, eller til det begynner å tykne. Krydre med en klype salt og pepper.
Fyll tortilla med vegetardeig, kremet rødkål, friske tomater og vårløk.