Amerikansk vegetardeigtaco
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk vegetardeigtaco

Amerikansk vegetardeigtaco

med rødkålslaw og vårløktopping

Taco, enkel, rask og supergod er nøkkelordene for denne middagen. Vi tar inn litt amerikanske elementer og fyller tortillabrødene med en stekt cajun-krydret vegetarblanding med en fyldig saus med smak av sennep, srirachakremet rødkål og frisk tomat og vårløk. Kos dere!

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Sulfitter
Soya
Bygg
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Vårløk

7.5 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Løk

2 stk

Tomat

150 g

Rødkål

1 stk

Gulrot, Julienne

5 g

Tex-Mex

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

1 ss

Vann* (steg 2)

2 ss

Ketchup (steg 3)

½ dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier820 kcal
Energi (kj)3431 kj
Fett40 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater80.8 g
Sukker23.9 g
Protein27.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Stek grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft) dersom du ikke har mikro.

Skjær løk i tynne halve skiver.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegetardeig, gulrot, løk, salt [1/2 ts | 1 ts] og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller til lett brunet. 

Lag rødkålslaw
2

I mellomtiden, grovhakk tomat.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Pisk srirachamajones, vann [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål.

Bland inn rødkål.

Varm tortilla
3

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovn i 4-5 min.

Tilsett ketchup [2 ss | 4 ss], sennep [1/2 pose, 2P], worcestersaus og vann [1/2 dl | 1 dl] til stekepannen.

La putre under omrøring i 1 min, eller til det begynner å tykne. Krydre med en klype salt og pepper.

Server
4

Fyll tortilla med vegetardeig, kremet rødkål, friske tomater og vårløk.