topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asian trout cakes

Asian trout cakes

med fullkornsnudler og lynstekte grønnsaker

Lag dine egne fiskekaker til middag i dag! Vi tør nesten å love at hele familien kommer til å elske disse delikate laksekakene. Finhakket laks blandes med limeskall, koriander, hvitløk, ingefør, panko, majones og en skvett limesaft. Vi skal også lynsteke gulrot og squash, før vi blander alt med nudler, sataysaus og soyasaus.

Tags:
Spis meg først
Allergener:
Gluten
Hvete
Soya
Fisk
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Lime

1 stk

Rødløk

2 stk

Gulrot

1 pose

Koriander

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

150 g

Udon nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

50 g

Honning- og ingefærdressing

(Inneholder Sennep)

½ g

Chiliflak

75 g

Rødkål

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Smør (steg 3)

½ ts

Salt (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier788 kcal
Energi (kj)3298 kj
Fett30.2 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater85.4 g
Sukker16.7 g
Protein41.1 g
Natrium257.8 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp en kjele med vann*. Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær fint. Skrubb lime, riv en stor klype limeskall og skjær i båter. Fjern frøene og finhakk chili [½ stk, 2P]. Skjær gulrot (uskrellet) og squash [½ stk, 2P] i 1 cm biter. Finhakk rødløk. Finhakk koriander. Klapp fisk tørr med papir, fjern skinnet og finhakk på et eget skjærebrett. TIPS: Jo finere du hakker, jo bedre.

Form laksekaker
2

Bland halvparten av limeskallet, koriander (spar litt til pynt), hvitløk, fisk, panko, egg* [1 stk | 2 stk], en skvis limesaft, halvparten av ingefær, salt* [½ ts | 1 ts] og en klype pepper* i en skål. Bland godt. Press og form blandingen til 2 stk. laksekaker per person, ca. 3-4 cm tykke. TIPS: Ikke lag kakene for tynne, da kan de falle fra hverandre.

Stek laksekaker
3

Varm opp en stekepanne på middels varme. Tilsett smør* [1 ss | 2 ss], og stek laksekaker i 2-3 min. på hver side, til gylne og gjennomstekte. Tilsett mer smør* om nødvendig. Sett til side og dekk til med folie. TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Kok nudler
4

Kok nudler i 1-2 min, til nesten myke. Spar litt nuddelvann* [½ dl I 1 dl]. Hell av resten av vannet og skyll nudlene under kaldt vann*.

Stek grønnsaker
5

Vask stekepannen og varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] på høy varme. Stek rødløk, gulrot, squash og resterende ingefær i 2-3 min. Tilsett nudler, sataysaus, soyasaus, nuddelvann*, saft fra en halv lime og resterende limeskall. Bland godt. Tilsett salt* [½ ts | 1 ts] og en klype pepper*.

Server
6

Anrett nudler og grønnsaker på tallerkener. Topp med laksekaker. Strø over chili og resterende koriander. Server limebåter på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image