topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk-inspirert ørret

Asiatisk-inspirert ørret

med nudelsalat og søt chili

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

I kveld går den kulinariske reisen til Asia, og vi frister med en frisk nudelsalat med reddik, gulrot, lime og soyasaus. Vi topper vår salat med sprøstekt ørret, pak choi stekt med sesamfrø og søt chilisaus. Hvis det skulle være rester, smaker denne salaten også fantastisk dagen etter.

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Hvete
Soya
Gluten
Fisk
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

75 g

Reddiker

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

150 g

Mie-nudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

40 g

Søt chilisaus

½ stk

Lime

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier721 kcal
Energi (kj)3015 kj
Fett32.2 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater70.3 g
Sukker17.7 g
Protein35.9 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en kjele med saltet vann.

Skjær reddik i kvarte biter. 

Riv gulrot (uskrelt).

Grovhakk pak choi.

Halver lime [1/2 stk, 2P].

TIPS: Vannet bør være like salt som sjøvann.

Stek pak choi
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme.

Stek pak choi, sesamfrø og en klype salt og pepper i 2-3 min, til mykt. 

Sett til side i en skål. 

 

Kok nudler
3

Kok nudler i 4 min, til møre. 

Hell av vannet og skyll nudler under kaldt vann.

Stek fisk
4

I mellomtiden, tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Varm opp stekepannen på middels høy varme, og tilsett en skvett olivenolje om nødvendig. 

Stek fisk med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, til gjennomstekt. 

TIPS: Fisken er gjennomstekt når kjøttet har en matt farge i midten.

 

Bland salat
5

Bland reddiker, gulrot, nudler, soyasaus, en skvett limesaft, olivenolje  [2 ss | 4 ss] og en klype salt og pepper i en skål.

 

Server
6

Anrett nudelsalat på tallerkener.

Legg fisk og pak choi på toppen. 

Hell over søt chilisaus. 

 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image